1 Aralık 2012 Cumartesi

Elektrik Faturamı Ödemeliyim :(

    Ünlü oyuncu Kurt Russell'ın oynadığı Los Angeles'tan Kaçış(Escape From L.A.) filmini hatırlayanlar var mı?Kimilerine göre kötü bir film imiş gibi gözükmesine rağmen çok akıllıca bir sona sahiptir.Filmin final sahnesini hatırlar mısınız?
    Şimdi o final sahnesinin uzun metrajlı bir televizyon dizisi olduğunu düşünün bir.Bu Kasım ayı içerisinde günlerce ekranları süsleyen ve 25 Kasım'a kadar merakla beklediğimiz yepyeni bir dizi, REVOLUTİON dizisi nihayetinde CNBC-E kanalında ilk bölümü ile başlamış oldu.
    Bu yeni dizinin arkasında büyük bir ekip yer almakta.Supernatural dizisinini yaratıcısı Eric Kripke ve Lost ile Fringe dizilerinin yaratıcısı J.J. Abrams var.
    Şu çağdaki pek çok ihtiyacımız için elektriğe ihtiyacımız var, bir düşünün ki bir gece elektrik ansızın gidiyor.Gezegen çapında bir elektrik kesintisi ve nedeni henüz bilinmiyor.



    Serimizin ana karakteri Charlie adında genç bir hanım kızımız ve bu post apokaliptik Dünya'da, Militanlar olarak adlandırılan bir örgüt tarafından kaçırılan kardeşi Danny'nin peşinden gidişini izliyoruz.Dizi, şimdiden 10. bölümüne kadar gelmiş nede olsa NBC kanalında 17 Eylül'de gösterime girdi ve Wikipedia'da 9. bölüme kadar içerikler, belirgin şekilde anlaşılabiliyor.
    Tabii ki dizinin ilerleryen bölümlerini görmeden, orada yazılanları anlamak sanırım zor.Gerçi şimdiden bir sürü Torrent sayfalarına ilk 9 bölüm çoktan düşmüş, ki dizinin, fırından çıkmış ekmek gibi daha taze olduğunu da sayarsak şu anda en çok indirme oranına ulaşmıştır.Aman korsanlık yapmayalım.Sabırla bekleyelim her bölümünü, bak işte bir sonraki 2 Aralık Pazar günü.Şu bir ay onlarca reklamını yaptıktan sonra ilk bölümden koltuğa yapıştım, bakalım ilerleyen bölümlerde de aynı tadı alacak mıyız?
    Oyunculardan bildiğim iki tanıdık yüz var, biri efsane dizi Lost'da Juliet karakterini canlandıran Elizabeth Mitchell ve Vampir-Kurtadam Film serisi olan Twilight filminden Charlie Swan karakterini canlandıran Billy Burke.
    Şu âna kadar çoktan yurtdışı kanallarda gösterime girmiş olsa da biz henüz Pilot bölümü izlediğimiz için fazla bir bilgi yazmayacağım.

Şimdilik iyi seyirler herkese. :)))

Hiç yorum yok: