10 Kasım 2014 Pazartesi

Bir Mega Boy Daha Lütfen...

    Kış geliyor kapımıza, ve evlerimizde sıcacık çorbalar ve lezzetli yemekler ile masalarımızı renklendirmemiz gerekir artık.
    Ancak çoğunlukla dışarıda oluyor ve sürekli olarak, hızlı ve hazır yemeklere muhtaç kalıyoruz.

İster döner dürüm, ister kaşarlı pide, her durumda yemeğe devam ediyoruz.

    Daha önce de bir yazı yazmıştım, biz insanlar ve hamburger ilişkisi anlamında.Şimdi ise, bu hamburgerciler zincirine yeni bir zinciri eklemek istiyorum.Aslında bir zamandır varmış bu hamburger zinciri Türkiye'de.
    Efendim, hamburgercimizin adı Carl's Jr.  ve bu firmanın hamburgerleri o kadar lezzetli ki, eğer mideniz dayanırsa, bütün menüleri hemen o gün bitirin derim.Tabii ki bunu yapmak imkansız çünkü karşınızda gerçekten bir hamburger var.Yani dandik bir Whopper yada minik bir Big Mac gibi görmeyin sakın, cidden büyük bir hamburger var karşınızda.

    Başlangıç olarak, Famous Star yada Big Burger ideal kıvamda, ancak en iddialı burgerleri denemek isterseniz, o zaman tercihiniz Memphis BBQ, The Big Carl ve Super Star burgerleri ile tüm bir günün öğününü almış olacaksınız.Doyamazsanız, ikinci bir burger ile mideniz bayram edecektir.
    Ha bu arada, mekanda içecekler sınırsız, yani ilk bardağı ödüyor ve sonrasında istediğiniz kadar içecek alabiliyorsunuz.Bir tür Pizza Hut ile Mc' Donald's karışımı gibi olmuş.
    Buna ek olarak, menüde yanına patates de söyleyebilirsiniz, ister normal ister kıvrımlı hiç fark etmez, her türdede lezzetli.

    Şu anda İstanbul'da, şehrin birçok anahtar noktasında bulunuyor şubeleri ve yakın zamanda diğer büyük şehirlere de açılacağını tahmin ediyorum.O zamana kadar, karnınız acıktı ise, hemen gidelim ve bir Carl's Burger yiyelim.

Hiç yorum yok: