14 Şubat 2013 Perşembe

14 Şubat'a Hediyeler Yağmuru

Şimdiden herkese iyi haftalar dilerim.Ve bu haftanın en önemli günü olan Perşembe'ye şimdiden hazırlanmanızı tavsiye ederim.14 Şubat Sevgililer Günü, Perşembe'ye denk geldi.Eminim, arkadaşlarım sevgililerine en güzel hediyeleri şimdiden seçmişlerdir.Ama olduda, "Yok, ben daha seçemedim.Ne yapacam şimdi?" diye tedirginlik varsa üzerinizde, hemen atın.
    Biraz fazla teknolojik olsa da sevgilinize hediye olarak alabileceğiniz birkaç hediye tavsiyesi vereceğim.Şu 2013 yılının 14 Şubat'ını da yine bir sevgili adayı bulamamanın vermiş olduğu kalp kırıklığı ile geçireceğim için bir parça üzüntü duysam, çokda önemsemiyorum.Sonuçta hayat devam ediyor hepimiz için.Kısmet olursa seneye.
    Evet gelelim hediye tavsiyelerine:
    Sevgilinizin akıllı bir telefonu ve her zaman internette olmasını istiyorsanız, Samsung'un Galaxy modeli olan S3 Mini'ye bir göz atın derim.Android'in 4.1 versiyonunu kullanan S3 Mini, aynı zamanda 1 Ghz hızındaki işlemcisi ile oldukça iyi bir performans sergiliyor.Mobil dünyasına son gelen üst düzey oyunları hiçbir sorun çıkmadan oynatacağından hiç şüphem yok.Cihaz, 8 ve 16 Gb'lık seçenekleri ile satışa sunulmuş durumda.Sevgililer gününde birbirinize uzak kalmayın.
    Sevgiliniz müziğe âşık biriyse, o zaman ona birbirinden güzel renk çeşitleri olan kulaklıklar alabilirsiniz.Müzik dünyasındaki başarılı isimlerden biri olan Jebra'nın ürünü olan Stereo kulaklıklar ile müzik keyfi ikiye katlanacak.Aynı anda iki cihaz bağlantısına imkan veren, aynı zamanda üzerindeki tuşlar ile müziğinizi kontrol etmenize imkan sağlayan bu cihazlar üstelik Bluetooth'lu.Cihazdan uzaklaşmaya başlarsanız sizi uyarıyor.Tam dolu bir şarj ile 6-7 saatlik konuşma imkanı veren bu kulaklıklar ile rengarenk melodileri içinizde hissedeceksiniz.
    Eğer bu 14 Şubat'da birbirnizi sevmek için daha fazla güce ihtiyacınız varsa, gereken güç parmaklarınızın ucunda olacak.Bir StarWars hayranı olsanız da olmasanız da, bu yüzükler ile gücü sonuna kadar hissedeceksiniz.Her iki yüzüğünde üzerinde farklı yazı var.Mavi olan yüzük bir Jedi şövalyesini temsil ederken, kırmızı yüzük bir Sith savaşçısını temsil ediyor.Yok diyorsunuz ki gücü hissetmek için daha güçlü bir hediye isterseniz, aynısının birebir gerçeği olan Force FX ışın kılıçlarından bir çift alıp bir düello bile yapabilirsiniz.
    Sevgililer gününü birlikte kanepede film izleyerek geçirmek istiyorsanız, o zaman güçlü bir ses sistemi ile filminize ses getirin.
    Geçenlerde gittiğim Teknosa şubesindeki personel arkadaşların önerdikleri LG ev sinema sistemi, şu anda piyasada en çok rağbet gören model olarak ön plana çıkmış durumda.Üzerindeki Blu-Ray ile fimleriniz Full HD 1080p görüntüde izleyebilirsiniz.
    Birlikte en değerli anlarınızı fotoğraflamak istiyorsanız eğer, Samsung'un WB150F modeli fotoğraf makinasını önerebilirim sizlere.18x gibi yüksek optik zumlama olanağı veren 150F ile 14 megapiksellik fotoğraflar çekebilir ve dahili Wi-Fi bağlantısı ile resimlerinizi, Facebook yada diğer bir sosyal sayfanızda anında paylaşabilirsiniz.
    Eğer oyun düşkünü bir sevgiliniz var ise, o zaman yandınız.Ama üzülmenize gerek yok, size yardımcı olacak güçlü bir oyun canavarı var piyasada.Yeni modelinin çıkmasına tahmini 2 sene olduğu söylenen Playstation-3 şu anda konsol savaşları içerisinde kendine iyi bir yer edindi.Oyun oynamanın yaşı yoktur.Ona hemen bir PS3 alın ve mücadeleye hazır olun.
    Tabii illa Playstation ile sabit kalmak zorunda değilsiniz."Oyun Canavarları" deyince akla ilk gelenler her zaman Alienware serisi olmuştur.Dell firmasının, oyun bilgisayarı markası olan Alienware serisi tam anlamıyla bir performans mühendisliği.Yüksek seviye RAM ihtiyacından, ekran kartı kapasitesi ve en üst düzey işlemci performansına kadar ne ararsanız bu seride bulabilirsiniz.
    Yanınıza okumak için en fazla kaç kitap alabilirdiniz?Dört, beş? Daha fazla?Bu sevgililer gününde, kitap kurdu olan sevgilinize Kindle Ebook Reader almaya ne dersiniz?Yaygınlaşmamış olmasına rağmen oldukça pratik bir ürün olan Kindle, okursever bir sevgiliyi oldukça memnun edecektir.
    Sadece teknoloji ile kalmayalım, küçücük el yapımı bir armağan bile ne kadar büyük değerler sergiler kimbilir? Sevgililer Gününüz kutlu olsun.

Hiç yorum yok: