2 Ocak 2012 Pazartesi

-2012-

Koca bir 365 gün daha geride kaldı ve Dünya sonunda 1 Ocak'taki konumuna geri döndü ve tüm insanlar o günü yeniden huzur-barış içerisinde bir arada kutladılar.
Acısıyla ağlanılan günleri de oldu, kahkahası ile güldüren günleri de oldu geçip giden 2011'in.Dünya'ya merhaba diyerek gözlerini açan yeni canlar doğdu, onun yanında vêda eden onlarca insanda oldu.Kimisi çok ünlü sanatçılar,kimisi de hayatı delidolu şekilde yaşamış insanlar.
Bir insanın hayatı, ki milli piyango yada büyük bir loto çekilişi vurmadığı sürece bir gecede kesin kararlarla değişecek yapıda değildir.Her bir değişimin, o insanı etkileyecek bir süreci vardır.Sonuçta 31 Aralık'tan, 1 Ocak'a geçiş yaptık ve hep birlikte kutladık, bu demek değildir ki, çoğu isteklerimiz hemen değişmeyecek.
Daha güzel bir sarışın hemen bir günde senin sevgilin olmayacak, büyük bir miktar para hemen senin hesabında çat diye bulunmayacak.Ha bunlar kesin olmayacak demiyorum.Râbbimden hayırlısı neyse o olur, ancak bu istekler bile bizi bir parça değişime doğru yönlendirecek ve ona göre bize etkisini gösterecektir.
Hayat bir gecede kolayca değişmez.Eğer ki biz kendimize inanır ve yapmak istediğimiz plan yada programa sâdık kalırsak, işte o zaman değişimin ilk tohumlarının etkisini üzerimizde hissetmeye başlarız.
2012'nin, Maya Takvimine göre Dünya'nın sonunu temsil eden bir yıl olarak bakılıyor ve çoğu komplo teorisyenleri de bunu kanıtlamak için her türlü bilgiyi göz önüne seriyorlar.
Açıkcası, kıyamet yılı yada Dünya'nın sonu olayı beni hiç âlakadar etmiyor.Önemli olan, şu hayata değerli birşeyler bırakabilmek, her günümüzü ve ânımızı mutlu mesut yaşayabilmek şu anda öncelikli olan görevimizdir.
Onun için şu ilk günlerini geçirmekte olduğumuz 2012 yılının en mutlu ve sevgi dolu günlerle geçmesini dilerim tüm sevdiklerimden ve sevenlerimden.

Hiç yorum yok: