13 Ağustos 2014 Çarşamba

Hayatımıza Renk Katan Bir Robin Williams....


Dün sabah, güzel bir güne uyanalım derken, ansızın aldığım bir haber ile şok oldum.Onlarca film ve sahnelerde boy gösterip her karakterinde ayrı bir insan olup da yinede bizi güldüren bir insan, bir Robin Williams, hayata veda etmişti.
Nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum, ama onun boşluğunu onun karakterlerinin yerini bir başkasının da kolay kolay dolduramayacağını ve bu büyük insanı da bizim asla unutmayacağımızı biliyorum.
Çünkü daha birkaç gün önce televizyonda ve videoda, onun filmini izliyorduk.İster ana karakter, isterse de yardımcı yan karakter olsun, her filme ve her senaryoya neşe ve canlılık getiren bir insanın filmi nasıl olur da izlenmez, söyleyin bana?
Night at the Museum


Başkan Teddy Roosevelt
Ölü Ozanlar Derneği
Jack


Mork&Mindy


Onu yakından tanıdık mı?Hayır.Filmlerini izledik mi?Hemde zevkle.Onu biraz daha yakından tanıyalım.
Christopher Reeve
His lifelong friendship with Christopher Reeve remebered
(Bu bilgileri www.Hürriyet.com.tr'den aldığımı söylemek isterim.)
"21 Temmuz 1951'de ABD'nin İllinois eyaletinde dünyaya gelen Robin Willams, üniversitede siyaset bilimi okudu. Williams, mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösteriler yaparak ün kazandı, buradan da sinema sektörüne geçti. 1987'de çevirdiği, 'Günaydın Vietnam' filminde bir ordu radyo muhabirini canlandırdığı rolüyle beğeni toplayan oyuncu, yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti."
Hook
 
Bütün filmlerini yazmakla bitmez bir insandır o Robin Williams, ve bu yüzden her insanın içinde onun bazı filmlerinin belli bir yeri var.
What Dreams May Come
Mrs. Doubtfire
Temel Reis(Popeye)

Bana ve hayatıma renk ve anlam katan filmleri ile onu anıyorum.Bizlere erken veda ettin seni komik adam, buna rağmen biz seni asla unutmayacağız bu Dünya'da.
Temel Reis
Mork&Mindy
Good Morning Vietnam
Dead Poets Society
Cadillac Man
Mrs. Doubtfire
Hook
Jumanji
Jack
Good Will Hunting
What Dreams May Come
Night at the Museum
RV
Bicentennial Man





Hiç yorum yok: