23 Şubat 2012 Perşembe

Her şeye Dizi, Her şeye Dizi

Şu günlerde sinemaya düşen "Fetih 1453" filmine gitmeyen kalmamıştır umarım.
Ne kadar olumsuz yada olumlu eleştirilere hedef olmuş olsada, film genel olarak güzel ve güzel bir yapım olarak sinemalara girdi.

Şimdi ise bu günlerde haberlerde bir konu dolaşıyor sürekli, neymiş efendim koskoca filmin dizi versiyonunu hazırlayacaklarmış.

Nedir ulan bizim milletimizde ki bu dizi yapma sevdâsı?
Eski filmi alıp dizi yapıyorlar, eski bir Amerikan Sit-com'unun çakmasını hazırlayıp dizi yapıyorlar, güzel bir baş yapıt eserin hemen dizisini yapıyorlar,...v.b.

Bir dizi yapma s...dir gidiyor kanallarda. Sırf bu dizilerin artan sayısından ve içeriklerinin neredeyse çoğunun saçma sapan olmasından dolayı televizyon ile olan ilişkim neredeyse bitti.Rahat bir iki senedir yabancı dizileri ile akşamlarımızı renklendiren CNBC-E ve TNT ile belgesel kanalları dışında diğer kanalların birine bile bakmıyorum.
Ya arkadaş bir dizi, özeti ile 180 dakkaya yakın bir süre ekranda durur mu? Ulan o diziye o kadar süre verecegime takarim bir "Büzüklerin Efendisi" diskini izlerim üç saate kadar daha keyif alırım.
Hangi diziye her akşam vakit ayıracam arkadaş?

İki saatten uzun bizim saçma dizileri izleyeceğime, gider 20 dakikalık komedi dizilerini yada 45 dakikalık aksiyon dizilerini izlerim daha iyi.

Şimdiden iyi seyirler herkese.

Tasarımcı Mimar: N

Hiç yorum yok: