25 Ocak 2012 Çarşamba

Bir Yeni Kitap Tanıtımı Daha

Efendim önceki kitabımızı sonunda bitirdik ve hemen arkasından başladık yeni bir kitaba.
Bir önceki okuduğum "Fransız Öpücüğü" kitabın hemen arkasından aynı şekilde, aşk romanı ile tekrar etmek aklımda değildi, anlık olarak seçiverdim bu kitabı.
Efendim kitabımızın adı "Aşk Seni Bulursa" ve yazarı Rachel Gibson'dır.İki kez yılın en beğenilen yazarı olarak seçilmiş olan Gibson'ın, gördüğüm ilk kitabı değil bu.Bir diğer romanı "Buzda Aşk", asıl arayıpda bulamadığım kitap olduğu için, ilk söylediğim eserini alıp okumak kısmet oldu.
Konusunu özet olarak geçecek olursak, eski işine ara verip büyükbabasının yanında yeni bir hayata başlamak isteyen genç, güzel bir kadın ve onu bekleyen gizemli ve yakışıklı bir buz hokeyi oyuncusunun arasında gelişecek olan, eğlencenin ve tutkunun hiç düşmeyeceği bir aşk romanı şu anda masamın kenarında, her an okunmaya hazır bir halde bekliyor.
Yalnız bu kitap yüzünden ofiste adımız "Âşık Tasarımcı" oldu.Patronumuz tüm ofis çalışanlarına yılbaşı bitmeye yakınken kitap hediye etti.Bugüne kadar kendi okumuş olduğu tüm kitaplardı bunlar ve banada Zülfü Livaneli'nin "SON ADA" kitabı denk geldi.Birkaç gün önce ofiste bir doğumgünü partisi düzenlendi ve patronumuz herkese beklenmedik bir soru sordu.
Hepimize teker teker kitapları okuyup okumadığımızı sordu ve sıra bana gelince şu anda başka bir kitap okumakta olduğumu ve okuduğum kitabın bir aşk romanı olduğunu söyleyince patronun rengi birden kırmızı oldu.
Âşık olup olmadığımı sorduğunda, diğer İcrâ kurulu komite üyesi patronumuz bana doğru dönerek,
"Abicim, sen adama aşk romanı almazsan adamda senin verdiğin kitabı okumaz tabii ki!!"
Herkes gülmekten kırıldı.Patron bu sefer de kitabı nerede okuduğumu sorunca, cevap olarak sabahları otobüste 5-10 sayfa kadar okuduğumu söyledim ve yine milleti gülmekten kırdım geçirdim.
Patronun yorumu beni bile güldürdü.
"Ulan oğlum sabah sabah elin halk otobüsünde aşk romanı okunur mu? Allah bilir okurken yüzün nasıl bir şekle giriyor ki, yanına oturan sana garip garip bakıyor? "
Şimdi bu romanı hemen acelece bitirip patronun verdiği romana başlamam lazım.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bİr Buz patenci olarak BNuzda Aşk kitabını çok merak ettim şuaaaan :)) Sevgiler...
www.lovesfromfashion.com

Unknown dedi ki...

Gerçekten tavsiye ederim her iki eseride.
İlk fırsatta okumaya başlayacağım o romanı da :)