10 Ağustos 2012 Cuma

Gerçektende Bu Nedir?

     Yaklaşık birkaç aydır haberlerde köşelerde rastladığım bir haber üzerine bu yazıyı yazmak istedim.
Bu yazıyı ortaokul zamanlarında görecek olsaydım elimde ne kadar imkan varsa bunun gizemini kesin çözmek isterdim.Çünkü o zamanlar bir UFO araştırma hobim vardı ne garipse.
      Efendim Baltık Deniz'inde bir dalgıç ekibi denizin dibinde tanımlanamayan bir şekli olan bir cisim buldular.
      Beni güldüren kısmı ise, şimdiden cisimle ilgili haberlere öyle güzel resimler konulmuş ki, pek çok UFO hastası şimdiden cismin şeklini, bizim efsanevi kaçakçımız Han Solo'nun gemisi Binyıl Şahin'ine benzetmeye başlamışlar hatta cismin birkaç tane de resmi var neye benzediğini açıkca belli etmek için.
      Dalgıç ekibi, cismi bir yıl önce Finlandiya ile İsveç arasında kalan Botnia Körfezi'nde keşfetmişler, haberlerde yazan bilgilere göre.Benim tahminimce şimdiye kadar özel bir ekip çoktan aşağı bir araştırma birimi gönderip cismin her santimetre karesini incelemeye başlamışlardır bile.Genelde Bilim-Kurgu filmlerinde öyle olur, basına biraz oyalamalı bilgiler sunulurken, üstü kapalı şekilde gizli bir ekip arkadan sızıp incelemeye çoktan başlamş olur.
      Peki gerçekten bu nedir?Bunu ne ben bilebilirim, ne de bunu cidden öğrenmek isteyen birisi.
      Ya arkadaş bir kerede tanımlanmayan bir cismi yüzeyde yada büyük bir şehrin tam orta göbeğinde keşfetseniz olmaz mı?Niye hep Dünya'nın kuytu köşe yerlerinde çıkıyor bunlar ortaya?Sanırım bazı komplo teoricileri boşuna konuşmuyorlar.Hükümetlerin, Dünya dışından gelen birileri ile iletişim halinde olduklarından kesin eminler.Zaten işin saçmalığı da burada gözle görülüyor.
      Mantıklı düşünmek gerekir bu noktada, sadece galaksimiz Samanyolu'nda bile 100 milyondan fazla yıldız olduğunu söylemişti zamanında bilim-insanlarımız.Düşünün ki bundan birkaç yıl önce sadece bizim meşhur 9(yada şimdi 8) gezegenimizden başka gezegen yok demişlerdi, ama şimdi 150'den fazla gezegen bulundu sistemimiz dışında.Ki bu rakam, ileride daha da katlanacaktır ve bizden başka farklı yaşam formlarının, ister ilkel olsun isterse de çok ileri bir teknoloji seviyesinde olsun, eninde sonunda biryerlerde karşımıza çıkacaklardır.
       Ha konuyu saptırmadan, gelelim şu denizin dibindeki batığa.Resimlerden bakınca cidden insanın içine şüphe düşüyor, cismin şekli gerçektende Binyıl Şahin'ini çağrıştırıyor, hiç benzemese bile.
       Önümüzdeki günlerde artık bununla ilgili yeni bir bilgi olurda hiç olmazsa bizimde merakımız tatmin olmuş olur.
       Alın bir komplo teorisi de benden olsun, belkide Yıldız Savaşları'nın (StarWars) yaratıcısı George Lucas, yeni bir film projesi hazırlıyor olabilir ve bunun içinde bu tür bir haberi şimdiden Dünya ile paylaşıyor ve gizliden gizliye filmin ana hatlarını bitirmek üzere olabilir.Hatırlarsanız, Lucas Yıldız Savaşları filmini, 3 tane üçleme olarak tasarladığını ve yapmak istediğini söylemişti ancak 6. film olan 3. bölümden sonra sonraki üçlemeyi çekmeyeceğini iletmişti tüm hayranlarına.
       Kapıda bir hediye var ve hepsi de bu Binyıl Şahin'ine (Millenium Falcon) benzeyen cisim ile bağlantılı.Benden söylemesi.
Sevgiler herkese.

Hiç yorum yok: