31 Temmuz 2013 Çarşamba

Kadınlar Neden Seksten Kaçarlar?


    Siz bu Yaz’ın en çok istenilen ve arzu edilen erkeği olma yolunda ilerliyorsunuz emin adımlarla, kendinize güveniniz tam, bakımınız ve sağlığınız yerinde,…v.s. ama o da nedir?
    Çevrenizdeki bayanları kaçırıyorsunuz?Neden, ne oldu, niye ya gibi sorular havada uçmaya başlıyor.Durun, bir sakin olun, hep beraber bakalım neden kaçırıyorsunuz onları?
    Evet, haber aldık ki, seks performansınız kadınların istedikleri performansta değil ve sizden kaçıyor.Yada siz mi öyle düşünüyorsunuz?Bu da mümkün.
    Bayanların sekse bakış açıları erkeklerden her zaman farklı bir frekansta olmuştur ve bunu bütün kitaplar ve dergiler dile getirmiştir.Tabii burada bayanlara dış dünyadan gelmiş uzaylılar iğnelemesi yapmıyorum, hepimiz sonuçta bu mavi yeryüzünde doğduk geliştik ve nefes alıyoruz.
    Peki sorumuzu soralım, bir kadın neden seksten kaçar yada kaçmak ister?
1.Yorgunluk:
    İlk madde, en çok bilinen maddedir.Genel koşuşturmacalarımız ve yaşam tempomuz içinde yorgunluk belirtilerimiz saatine yada gününe göre azdır veya çoktur.Bu durumda erkeğin fedakarlık yapması gereklidir, yinede işin ucunda illa birliktelik olacak diye düşünmemeli.Uzun süren bir banyo yada kanapede kurulu bir iki saatlik bir film seansı iyi gelebilir.
2.Oyun Saati:
    Karşınızdaki bayan sizden bir şeyler bekliyorsa, bilinki sizi bilerek test ediyordur ve minik oyunlar eşliğinde sizi hem kızdırıyor hemde neşelendiriyor olabilir.Elde etmek istediği şey ne ise, onu ele geçirene kadar sizin seks arzunuzu tümünden köreltebilirler.Erkekler için bu büyük bir çıkmazdır, yinede yöntemleri vardır.İstediği ne ise verebilirsiniz, ha imkanınız yoksa o zaman alternatif yollar üretebilir, baktınız hiç biri olmuyor.Yeni bir ilişki için yelkenleri açıp denize açılabilirsiniz, ne de olsa Yaz mevsimi şu anda ve her yer Yaz Aşkları ile çoşuyor.
3.Kızdırmak:
    Onu kızdıracak bir şey mi yaptınız?Yandınız, yangını söndürseniz bile yandınız.Bir kadını seksten uzaklaştırmanın en güzel ve basit yönüdür.Karşınızdaki bayan yüksek derecede negatif duygular üretmeye başladıysa en yakın sığınağa koşun.Siz duygularınızı bastırabilirsiniz ama bayanlar bu konuda biraz zorlanırlar.Yaptığınız hatayı kabullenmek ateşi söndürecek bir yöntem olabilir.Neye kızgın olduğunu bilmiyorsanız o zaman karşınızdaki bayan sakinleşene kadar sabırla bekleyin.

Hiç yorum yok: