6 Haziran 2012 Çarşamba

Trafikte Ciciş Sıkışıklığı

      Herkes tanıyordur bu sözüm ona "Ciciş" diye çağrılan ikiz kardeşleri.Nasıl ünlü oldukları yada nerede ve ne gibi durumda ünlü oldukları bilinmez ama şu anda piyasada sürekli kalmak için yapmadıkları cicişlik yoktur herhalde.
      Bana kalsa ben bunları tanımam bile, ancak ileride bir şekilde tanışma imkanım olacakmış gibi duruyor sanırım.Bu cicişlerin Beşiktaş-Akatlar'da bir spor klubüne üye olduklarını ve spordan çok sürekli gündemde kalmak için gittiklerini söyleyen biri ile tanıştım.
     O kadar istedim ki şu klübe bende kayıt olayım dedim, ancak bir arkadaşım, bu civcivlerin de orada olduklarını söylediği için soğudum.Arkadaşım bu cicişlerle ilgili öyle birşey söyledi ki, eğer doğruysa Allah böyle insanlara akıl-fikir versin derim.
     Arkadaşım, "Abi, o kızlarla tanışmak istemezsin valla, abi bunların yanından geçerken ben burnumu tutuyorum.Temiz gibi durmalarına rağmen, kadınlar kokuyorlar yaa.Yani o kadar mal-varlık içinde olmak değil, bildiğin resmen kokuyor abi!!" diyerek beni uyarması üzerine açıkcası onlar varken oraya gitmeyi istemem.Hem Beşiktaş'ta sadece orası değil, ondan başka spor merkezleri de var.
    Normalde bu yazıma da bir resim koymak isterdim ancak, bu civcivler o kadar itici bir karakter sergiliyorlar ki, değil resim, adlarını bile anmıyorum. :) :) :)

2 yorum:

mm dedi ki...

kokuyolar mı :)))

Unknown dedi ki...

Valla ben, arkadaşımın ve abisinin yalancısıyım; ama görüyorum ki, ikizlerin medyada sabit kalabilmek için her türlü reklam kokan teklife "Hayır" demeyeceklerine de eminim, bu sonuncu reklamdan sonra.Artı, kaliteli ve lüküs bir spor merkezine bunlar ne için gitsinler ki? Spor ve sağlık mı? Hiç sanmıyorum